Otterhällans garage, Sisjöns garage

Lackförsegling

Otterhällans Garage kan erbjuda Silver Seal lackförsegling av er bil. Denna process tar vanligtvis endast en dag och garanterar er bils lack ett gott skydd mot det karga skandinaviska klimatet.
Bil

Lackförsegla din bil

För alla med ny eller begagnad bil, är det klokt att sköta om sin investering. Det garanterade skydd Silver Seal ger, behåller bilens fina utseende en lång tid och minskar därmed värdeminskningen när man tänker sälja den.

Det enkla sättet att behålla bilens värde
Silver Seal är ett säkert och kostnadseffektivt sätt att höja andrahandsvärdet på bilen. Denna unika behandling ger ett skydd både för bilens exteriör och lacken.

Silver Seal garantin för välskött bil
När fordonet har genomgått behandlingen erhåller ägaren ett Silver Seal certifikat. Var noga med att spara certifikatet då detta, vid en framtida försäljning, är ett bevis på att bilen är väl skött.

Långvarigt skydd
Silver Seal systemet har vid normal skötsel och årlig översyn en hållbarhet på cirka tre år. Tack vare skyddet på lacken och de specialanpassade rengöringsprodukterna, som ingår i Silver Seal, blir det lätt att hålla fordonet rent och snyggt.
Pris från: Från 2500:- exkl. moms
Boka →
Begär info →